Loading color scheme

Glasbewassing

Glasbewassing

Glasbewassing voeren wij uit door middel van 3 verschillende methodes:
Traditionele glasbewassing
Traditionele glasbewassing houdt in dat er op ouderwetse wijze gewassen wordt met behulp van klimmaterialen, inwassen, wisser, spons etc. Het wassen van de ramen en gevels is een puur ambacht. Glazenwassers moeten bovendien ook nog verstand hebben van allerlei veiligheid aspecten.

Glasbewassing met hoogwerker
De glasbewassing met een hoogwerker is goed voor hoogtes vanaf 15 meter tot maximaal 58 meter. De glasbewassing met de hoogwerker voeren wij op traditionele wijze uit.

Glasbewassing dmv osmosewater telescoopbewassing
Osmose telescoopbewassing : deze nog vrij nieuwe techniek biedt een aantal belangrijke voordelen, niet alleen op het gebied van veiligheid. We kunnen door gebruik te maken van een speciaal ontwikkelde telescoopsteel tot op 15 meter hoogte werken zonder gebruik te maken van ladders of hoogwerkers. Maar ook het eindresultaat is door het osmosereinigings-proces belangrijk verbeterd.

Hoe werkt het?
Met deze techniek wordt van gewoon leidingwater gedemineraliseerd water gemaakt door gebruik te maken van speciale filters die volgens het principe van omgekeerde osmose werken. Hierdoor blijft er 100% puur water over dat ontdaan is van alle onzuiverheden. Dit zuivere water neemt alle vuil volledig op van de ramen en omlijsting. Tevens is deze vorm van reinigen 100% milieuvriendelijk aangezien er geen zeep en detergenten worden gebruikt. Het resultaat zijn zeer schone ramen zonder strepen.
 
Wat is puur water?
Het kraanwater zoals dat bij iedereen door de leidingen stroomt bevat, hoewel gezuiverd, nog steeds vele zouten en mineralen.
Voorbeelden hiervan zijn kalk, chloor en fluor. Het pure water nodig voor de telescoop bewassing wordt verkregen door een proces dat omgekeerde osmose heet . Hierbij wordt het gewone water door een semi-permeabel(halfdoorlatend) membraan geperst. De zouten en mineralen blijven bij dit proces voor 98% in het membraan hangen, terwijl het puur verkregen water kan worden opgevangen klaar voor gebruik.
Alles is uit moleculen opgebouwd! Als we op microniveau naar de wereld gaan kijken, kan gesteld worden dat alles uit moleculen is opgebouwd. Deze moleculen bestaan weer uit atomen welke vaak niet met het blote oog kan worden waargenomen. Puur water H2O bestaat uit moleculen die zijn opgebouwd uit twee waterstofatomen (H) en zuustofatoom (O). Hierbij hebben de waterstofatomen een positieve lading, terwijl het zuurstofatoom negatief geladen is. Water is tevens ioniseerbaar.

Voordelen telescoop Glasbewassing

  • tot 15 meter mogelijk zonder beperkingen
  • geen valgevaar
  • Iedere gewenste plek bereikbaar, zonder zware hulpmiddelen.
  • Geen verplaatsing nodig zoals met een hoogwerker
  • vanaf het voertuig werkplekken tot 100 meter bereikbaar
  • Perfect inzetbaar op glas, gevelbeplating, kozijnen, gevelreclame en zonnepanelen.
  • Werkt streep en vlekloos
  • Milieuvriendelijk

Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte