Om langer van kunststof en aluminium kozijnen te kunnen genieten zult u de kozijnen moeten laten conserveren. Helaas denken nog veel mensen bij kunststof en aluminium kozijnen dat ze er geen omkijken naar hebben. Dit is echter maar voor een deel waar. Hardnekkige vervuiling kan inbranden en zelfs permanente plekken veroorzaken. UV-straling zorgt voor verkleuring en ook de duurzaamheid kan worden aangetast. Het schoonhouden van de kozijnen tijdens de reguliere glasbewassing kan helaas ook niet voorkomen dat uw kozijnen na verloop van tijd verweren. Om dit te voorkomen kunnen wij uw kozijnen conserveren ter bescherming van de omgevingsinvloeden.

Ons advies is om uw kunststof of aluminium kozijnen periodiek te laten conserveren. Dit houdt in dat wij uw kozijnen voorzien van een water- en vuilafstotende laag, waardoor corrosie en verwering worden voorkomen. Door periodieke conservering verlengt u de levensduur van uw kozijnen aanzienlijk. Het conserveren van kozijnen is ook toepasbaar kunststof, natuurstenen en metalen gevelbeplating.

Wilt u kennismaken of meer informatie?

Wilt u met ons kennismaken of meer informatie over onze schoonmaakwerkzaamheden? Stuur ons een kort bericht of bel ons. We bespreken graag uw specifieke wensen!

Is dit het begin van een sprankelende relatie?