Voor vloerreiniging en onderhoud van uw linoleum of marmoleum vloer bent u ons aan het juiste adres. Diamond Clear zorgt met liefde voor een lang leven van uw marmoleum, linoleum of uw tapijt.

Linoleum schoonmaken

De linoleum vloer word eenmalig gestript d.m.v. het verwijderen van de oude waslaag met een zogenoemde eenschijfmachine. Het conserveren van uw linoleum vloer of uw linoleum vloer in de was zetten word uitgevoerd door het handmatig aanbrengen van een conservering met een mat, hoog of zijdeglans waslaag.

Linoleum onderhoud kan ook gebeuren door het volledig te strippen van de waslaag van uw vloer. Hierbij wordt de waslaag verwijderd en opnieuw aangebracht.  De linoleumvloer (machinaal) schoonmaken met een reinigingsmiddel volstaat echter in de meeste gevallen. Na het reinigen van de linoleumvloer worden er meerdere lagen was aangebracht zodat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Uw vloer gaat langer mee, glanst als nooit tevoren en de kleuren zien er weer fris uit. Een mooie vloer is het visitekaartje van uw woning, bedrijf, kinderopvang of onderwijsinstelling. Diamond Clear zorgt voor een mooie schone linoleum of marmoleum vloer!

Wilt u kennismaken of meer informatie?

Wilt u met ons kennismaken of meer informatie over onze schoonmaakwerkzaamheden? Stuur ons een kort bericht of bel ons. We bespreken graag uw specifieke wensen!

Is dit het begin van een sprankelende relatie?