Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
U bent niet gebonden aan contracten
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Zorginstellingen schoonmaken

In uw zorginstelling is het essentieel dat (tijdelijke) bewoners, patiënten of clienten zich thuis voelen. Het desinfecteren en goed schoonmaken van de algemene ruimtes en materialen in verpleeghuizen en woonzorgcentra is een veelzijdig vak. Veiligheid, hygiënisch werken en gastvrij handelen is waar onze mensen voor staan. Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij dan ook een vertrouwde partner in de sector Zorg en Welzijn.

Diamond Clear is uw specialist voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak in de zorg. Naast verpleeghuizen en woonzorgcentra werken wij met plezier in de schoonmaak voor huisartsenpraktijken, consultatiebureau en apotheken. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt en weet u precies waar u aan toe bent. U hoeft dus maar één keer uw wensen duidelijk te maken, wat een hoop tijd scheelt. Op deze manier leert u ons kennen en weten wij waar de aandachtspunten liggen in de schoonmaakwerkzaamheden. Bovendien bent u door deze aanpak verzekerd van een uniforme aanpak en een constante hoge kwaliteit.

Maar onze dienstverlening gaat verder. Bij Diamond Clear delen wij graag onze kennis en ervaring. In overleg is het bijvoorbeeld mogelijk om uw client op te leiden tot volwaardige schoonmaakkracht om op deze manier de zelfredzaamheid te vergroten. Indien mogelijk bieden wij uw client dan een ook baan aan als schoonmaker bij Diamond Clear.

Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen? Stuur ons een kort bericht of bel ons. We bespreken graag uw specifieke wensen!

Wat klanten zeggen

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop alles netjes wordt gedaan en hebben eigenlijk nooit klachten. Ga zo door met jullie bedrijf!!!

Als VVE bestuurders hebben wij Diamond Clear gevraagd de schoonmaakwerkzaamheden voor onze flat te doen. De bewoners zijn allemaal zeer tevreden. Kortom, een aanrader voor uitstekende service.

Ben zeer tevreden met zijn werkzaamheden. Er netjes en schoon. Top!!!!

Heel professioneel en mooie schone ramen.

Komen altijd trouw, rekening over de post, geen gerommel met ladders tegen het verfwerk, houtwerk wordt meegenomen, sympathieke man: kortom zeer tevreden!

Zeer tevreden ben ik over Diamond Clear. Ze doen al een aantal jaren onze ramen en het houtwerk. Het ziet er altijd tip top uit.

Zeer tevreden over Diamond Clear. Levert keurig werk, goede en prettige communicatie, professioneel. Aanrader!

Diamond Clear wast al een aantal jaren onze ramen, wij zijn altijd zeer tevreden. Het ziet er altijd weer keurig uit en ze zijn erg klantvriendelijk!

Ieder jaar laten wij onze witte kunststof dakkapel reinigen en dit wordt grondig en naar volle tevredenheid door Diamond Clear opgepakt.
Alle aanslag verdwijnt en we kunnen er weer een vol jaar tegen met een blinkend schone dakkapel. Klasse en zeker een aanrader!

Regelmatig laten wij de ramen wassen en soms de kozijnen schoonmaken door Diamond Clear. Wij vinden dat het steeds vakkundig en betrouwbaar gebeurt. Stephan is bovendien prettig in het contact.

Super snel contact en afspraak ingepland. Net kalk van me ruiten verwijderd heel tevreden vriendelijk kan iedereen aanbevelen.

Bijzonder tevreden met de service van Diamond Clear. Snel antwoord na eerste contact. Ramen geweldig schoon en dit alles voor een zeer redelijke prijs.

Is dit het begin van een sprankelende relatie?