Vacature Leerling Glazenwasser

Fluitend ga je dagelijks zelfstandig of samen met je collega’s op pad om de ramen bij voornamelijk bedrijven sprankelend schoon te wassen. Je werkt lekker in de buitenlucht en elke keer weer op een andere locatie. Omdat je toch op de ladder staat maak je de kozijnen ook gelijk schoon. Als aanstormend zelfstandig glazenwasser ben je woonachtig in de regio Utrecht en ben je dagelijks actief in o.a. Woerden, Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Bosch en Duin, Den Dolder, Zeist, Driebergen, Doorn, Woudenberg, Leusden en Amersfoort. Voor het werken op hoogte wordt gebruik gemaakt van een staande ladder, hoogwerker of aan het gebouw aangebrachte voorzieningen. Vanzelfsprekend staat de veiligheid voor jou en je collega’s altijd op nummer 1.

Functie-eisen

+ Je werkt graag in de buitenlucht

+ Je hebt geen hoogtevrees

+ Je bent in bezit van rijbewijs B

+ Je bent in bezit van VCA of bereid om hiervoor een cursus te volgen

+ Je woont in Utrecht of omgeving

+ Je bent representatief

+ Je kunt zelfstandig werken

Wij bieden je een baan als leerling glazenwasser, waar je opgeleid wordt tot een volwaardig glazenwasser. Je zult als leerling glazenwasser niet direct fulltime aan het werk kunnen. Wanneer je uitblinkt in je werkzaamheden, dan bieden we je meer uren aan met als eindstation een eigen volle agenda. Wij investeren graag in aanstormend talent en brengen je de fijne kneepjes van het vak bij. Leren doe je in de praktijk, aangevuld met een cursus of opleiding. Wil jij ook op grote hoogtes werken? Zet dan nu de eerste stap op jouw carrièreladder en stuur ons een bericht of bel ons.

Ben je een recruiter?
Zoals je begrijpt worden we veel gebeld zodra we een vacature uitzetten. Ook al is het goed bedoeld, acquisitie op onze vacatures worden als storend ervaren en hebben weinig zin.

Is dit het begin van een sprankelende relatie?