Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
U bent niet gebonden aan contracten
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Glazenwasser Amersfoort

Het werk van glazenwasser was oorspronkelijk weggelegd voor gewezen zeelieden, stoere mannen die het gewend waren hoog in het want te hangen. Tot het begin van deze eeuw is het een gevaarlijk beroep geweest, als glazenwasser liep je tijdens het werk meer kans gewond te raken dan een militair! Ook de mannen van Diamond Clear, glazenwasser in Amersfoort, zijn niet voor een kleintje vervaard, maar tegenwoordig maken we gebruik van moderne technieken en middelen die ons werk vergemakkelijken en die bijvoorbeeld ook beter zijn voor het milieu én uw raampartijen.

Header referenties Diamond Clear Hoogwerker Glazenwasssen

Veiligheid voorop

Omdat er per jaar wel 1500 ladderongelukken plaatsvonden, werd het in 2004 verboden om met ladders te werken als de hoogte meer dan 8 meter is. Diamond Clear, uw glazenwasser in Amersfoort, werkt volgens de normen ‘Veilig Werken op hoogte’, die zijn opgesteld door het Liftinstituut. Wij maken gebruik van telescopische glasbewassing, hoogtewerkers of van voorzieningen die speciaal daarvoor zijn aangebracht aan hoge gebouwen.

Telescopisch glasbewassing Diamond Clear glazenwassers

Duurzaamheid

Telescopische glasbewassing is niet alleen veilig, het is ook een milieuvriendelijke manier van glazenwassen. De ramen worden namelijk met osmoswater gereinigd, water dat geen mineralen als kalk, zouten en kalium bevat. Omdat het water zo puur is, laat het geen strepen en vlekken achter. Aan osmosewater worden geen reinigingsmiddelen toegevoegd. Als wij niet met osmosewater werken en wel schoonmaakmiddelen gebruiken, kiezen wij altijd voor reinigingsmiddelen met het EU Ecolabel. Daarnaast zijn de medewerkers van Diamaond Clear glazenwasser Amersfoort getraind om de verspilling van schoonmaakmiddelen tegen te gaan.

Is dit het begin van een sprankelende relatie?

Daarom Diamond Clear glazenwasser Amersfoort

  • Erkend glazenwasser en schoonmaakbedrijf;
  • Veiligheid voorop;
  • Duurzaam;
  • Meer dan tien jaar ervaring;
  • Voor bedrijven en particulieren vanaf 75 m2 glasoppervlak;
  • Flexibel, u zit niet vast aan een contract;
  • Betrokken en persoonlijk;
  • Vast aanspreekpunt;
  • Concurrerende prijzen.
Glazenwasser Utrecht

Vast aanspreekpunt bij uw glazenwasser in Amersfoort

Persoonlijk contact en het maken van duidelijke afspraken zijn belangrijk, vinden wij. Bij Diamond Clear hebt u een vast aanspreekpunt bij wie u uw wensen kenbaar kunt maken. De glazenwasser in Amersfoort werkt conform deze afspraken. Als er dingen veranderd moeten worden, is dat geen enkel probleem, wij zijn flexibel en u zit niet vast aan een contract. Ook kunt u ons eenmalig inhuren, bijvoorbeeld bij de oplevering van een renovatie of nieuwbouwproject.

Schoonmaakbedrijf Diamond Clear

Meer dan tien jaar ervaring

Diamond Clear heeft ruim tien jaar ervaring in de glasbewassing. Zoals eerder genoemd werkt Diamond Clear volgens de normen van het Liftinstituut. Naast glazenwasser in Amersfoort zijn wij ook erkend schoonmaakbedrijf.

Stephan Goes, Mede-eigenaar en oprichter Schoonmaakbedrijf Diamond Clear

Staat u open voor een sprankelende relatie?

Misschien wilt u eerst eens kennismaken voor u uw jawoord geeft. Dat kan, neemt u gerust contact met ons op. Een scherp geprijsde offerte aanvragen of advies inwinnen is ook mogelijk bij Diamond Clear, glazenwasser in Amersfoort.

Dit kan het begin zijn van een schitterende samenwerking