Hogedrukreiniging wordt veel toegepast voor het schoonmaken van opritten, gevels, terrassen, platte daken en dakpannen. Bij Diamond Clear hebben we de machines om met koud water, heet water of stoom te reinigen.

Terras, oprit en paden schoonmaken

Uw terras, oprit, oprijlaan of andere bestrating staat dagelijks bloot aan allerlei verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kan er mos en alg op uw oprit, terras of vlonder groeien of kunnen andere vormen van verweer uw bestrating. Naast dat dit voor onveilige situaties kan zorgen, draagt een vervuilde oprit of terras natuurlijk niet bij de uitstraling van uw woning. Met onze vakmensen en professionele machines ziet uw oprit of terras er in korte tijd weer als nieuw uit.

Hogedruk gevelreiniging

Bij deze methode van gevelreiniging wordt er onder hogedruk met of zonder toevoeging van reinigingsmiddelen gereinigd. Vervuiling op de toplaag van de steen die niet heel hardnekkig is kan zo worden schoon gekregen. Het resultaat is afhankelijk van de behandelingen die de gevel in het verleden heeft ondergaan.

Er kan ook gebruik worden gemaakt van heet water (stoomcleanen) dat onder hoge druk wordt gespoten. Het bijzondere van deze techniek is dat het water op kookpunt de spuitlans verlaat. Deze methode geeft hierdoor een bijzonder goed resultaat en maakt het gebruik van reinigingsmiddelen meestal overbodig.

Gevel impregneren

Bij het impregneren wordt er een water en vuil afstotende laag op de gevel aangebracht. Een kleurloze en ademende laag wordt aangebracht die verhindert dat er vocht de poreuze gevelstenen kan intrekken, maar het vocht kan er wel uit waardoor de gevelstenen kunnen blijven ademen. De vervuiling van de gevel wordt hierdoor afgeremd. Impregneren dient op de meeste gevelsoorten elke acht tot tien jaar herhaald te worden.

Wilt u kennismaken of meer informatie?

Wilt u met ons kennismaken of meer informatie over onze schoonmaakwerkzaamheden? Stuur ons een kort bericht of bel ons. We bespreken graag uw specifieke wensen!

Is dit het begin van een sprankelende relatie?