Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
U bent niet gebonden aan contracten
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Retailbedrijf schoonmaken

Diamond Clear is het gespecialiseerde en gecertificeerde schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht voor  de zakelijke markt. Voor de retail verzorgen wij schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en hogedrukreiniging. Na inmiddels ruim 10 jaar actief te zijn in de regio durven wij ons wel specialist te noemen in het schoonmaken en onderhouden van retailbedrijven. Diamond Clear is de specialist voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak in de retail.

Bij Diamond Clear werken we met plezier voor winkels, winkelketens, warenhuizen en winkelcentra’s. Het schoonmaken en schoonhouden van het winkelgebied is waar wij graag samen met u voor staan. Daarnaast staan we voor het goed inrichten van de schoonmaakprocessen en kijken wij om samen met u naar meest gunstige bedrijfseconomische aanpak. Op deze manier bent u ook zeker van de beste prijs-kwaliteit verhouding voor de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt en weet u precies waar u aan toe bent. U hoeft dus maar één keer uw wensen duidelijk te maken, wat een hoop tijd scheelt. Op deze manier leert u ons kennen en weten wij waar de aandachtspunten liggen in de schoonmaakactiviteiten. Bovendien bent u door deze aanpak verzekerd van een uniforme aanpak en een constante hoge kwaliteit.

Onze vaste mensen of teams zijn flexibel in te zetten. Zo is het mogelijk om voor, tijdens of na sluitingstijden schoon te maken. In overleg is het ook mogelijk om in het weekend schoon te maken, zodat u en uw medewerkers de nieuwe werkweek weer starten in een schone en frisse werkomgeving.

Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen? Stuur ons een kort bericht of bel ons. We bespreken graag uw specifieke wensen!

Is dit het begin van een sprankelende relatie?