Ruim 15 jaar ervaring actief in de regio
Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Restaurants schoonmaken

Diamond Clear is het gespecialiseerde en gecertificeerde schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht voor de zakelijke markt. Voor restaurants verzorgen wij schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging. Na inmiddels ruim 15 jaar actief te zijn in de regio durven wij ons wel specialist te noemen in het schoonmaken en onderhouden van restaurants. Voor het werken op hoogte wordt gebruik gemaakt van een staande ladder, hoogwerker of de door u aan het gebouw aangebrachte voorzieningen. Diamond Clear is de specialist voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak in restaurants.

Bij Diamond Clear werken we met plezier voor horecabedrijven in de regio Utrecht. Wij kennen als geen ander het belang van een schoon restaurant. De keuken moet bij aanvang grondig gereinigd zijn om ervoor te zorgen dat er aan hoge hygiëne-standaarden wordt voldaan om veilig het eten te bereiden voor uw gasten.

Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt en weet u precies waar u aan toe bent. U hoeft dus maar één keer uw wensen duidelijk te maken, wat een hoop tijd scheelt. Op deze manier leert u ons kennen en weten wij waar de aandachtspunten liggen in de schoonmaakactiviteiten. Bovendien bent u door deze aanpak verzekerd van een uniforme aanpak en een constante hoge kwaliteit.

Onze vaste mensen of teams zijn flexibel in te zetten. Zo is het mogelijk om voor, tijdens of na sluitingstijden schoon te maken. In overleg is het ook mogelijk om in het weekend schoon te maken, zodat u en uw medewerkers de nieuwe werkweek weer starten in een schone en frisse werkomgeving.

Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen? Stuur ons een kort bericht of bel ons. We bespreken graag uw specifieke wensen!

Voor onze klanten verzorgen wij zowel de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden als de meer specialistische periodieke reinigingswerkzaamheden. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt en weet u precies waar u aan toe bent. U hoeft dus maar één keer uw wensen duidelijk te maken, wat een hoop tijd scheelt. Op deze manier leert u ons kennen en weten wij waar de aandachtspunten liggen in de schoonmaakwerkzaamheden. Bovendien bent u door deze aanpak verzekerd van een uniforme aanpak en een constante hoge kwaliteit.

Onze vaste mensen of teams werken graag tijdens kantooruren, maar het is ook mogelijk dat we voorafgaand of aan het einde van de werkdag uw kantoor schoonmaken. In overleg is het ook mogelijk om in het weekend uw kantoorschoonmaak te organiseren, zodat u en uw medewerkers de nieuwe werkweek weer starten in een schone en frisse werkomgeving.

Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen? Stuur ons een kort bericht of bel ons. We bespreken graag uw specifieke wensen!

Wat klanten zeggen

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop alles netjes wordt gedaan en hebben eigenlijk nooit klachten. Ga zo door met jullie bedrijf!!!

Als VVE bestuurders hebben wij Diamond Clear gevraagd de schoonmaakwerkzaamheden voor onze flat te doen. De bewoners zijn allemaal zeer tevreden. Kortom, een aanrader voor uitstekende service.

Ben zeer tevreden met zijn werkzaamheden. Er netjes en schoon. Top!!!!

Heel professioneel en mooie schone ramen.

Komen altijd trouw, rekening over de post, geen gerommel met ladders tegen het verfwerk, houtwerk wordt meegenomen, sympathieke man: kortom zeer tevreden!

Zeer tevreden ben ik over Diamond Clear. Ze doen al een aantal jaren onze ramen en het houtwerk. Het ziet er altijd tip top uit.

Zeer tevreden over Diamond Clear. Levert keurig werk, goede en prettige communicatie, professioneel. Aanrader!

Diamond Clear wast al een aantal jaren onze ramen, wij zijn altijd zeer tevreden. Het ziet er altijd weer keurig uit en ze zijn erg klantvriendelijk!

Ieder jaar laten wij onze witte kunststof dakkapel reinigen en dit wordt grondig en naar volle tevredenheid door Diamond Clear opgepakt.
Alle aanslag verdwijnt en we kunnen er weer een vol jaar tegen met een blinkend schone dakkapel. Klasse en zeker een aanrader!

Regelmatig laten wij de ramen wassen en soms de kozijnen schoonmaken door Diamond Clear. Wij vinden dat het steeds vakkundig en betrouwbaar gebeurt. Stephan is bovendien prettig in het contact.

Super snel contact en afspraak ingepland. Net kalk van me ruiten verwijderd heel tevreden vriendelijk kan iedereen aanbevelen.

Bijzonder tevreden met de service van Diamond Clear. Snel antwoord na eerste contact. Ramen geweldig schoon en dit alles voor een zeer redelijke prijs.

Ben zeer tevreden over Diamond Clear. Prettige mensen, kwaliteit is goed en zonder moeilijk te doen over kosten werd wat extra werk geleverd.

Goed werk! Alles héél netjes schoon geworden!! Zeer tevreden!

Zeer goede ervaring met Diamond Clear. Betrouwbaar, flexibel, en levert goed werk. Zou het zeker aanbevelen.

Ieder jaar laten wij onze witte kunststof dakkapel reinigen en dit wordt grondig en naar volle tevredenheid door Diamond Clear opgepakt. Alle aanslag verdwijnt en we kunnen er weer een vol jaar tegen met een blinkend schone dakkapel. Klasse en zeker een aanrader!

Zijn werk wordt tot in de puntjes verzorgd. Altijd even vriendelijk en altijd bereid om een stapje extra te doen.

Heel professioneel en mooie schone ramen.

Punctueel, accuraat en vakwerk, dat is kort samengevat onze ervaring met dit bedrijf.

Is dit het begin van een sprankelende relatie?