Recreatiewoningen of hotelkamers schoonmaken

Diamond Clear is het gespecialiseerde en gecertificeerde schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Voor de recreatiebedrijven en hotels verzorgen wij schoonmaakonderhoud in de kamers en overige centrale ruimtes. Voor de periodieke schoonmaak verzorgen wij de glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging Periodiek onderhoud van uw zwembad en tapijten in de gemeenschappelijke ruimtes behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Diamond Clear is de specialist voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak in de recreatieve sector.

Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt en weet u precies waar u aan toe bent. U hoeft dus maar één keer uw wensen duidelijk te maken, wat een hoop tijd scheelt. Op deze manier leert u ons kennen en weten wij waar de aandachtspunten liggen in de schoonmaakactiviteiten. Bovendien bent u door deze aanpak verzekerd van een uniforme aanpak en een constante hoge kwaliteit.

Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen? Stuur ons een kort bericht of bel ons. We bespreken graag uw specifieke wensen!

Wat klanten zeggen

Zeer tevreden ben ik over Diamond Clear. Ze doen al een aantal jaren onze ramen en het houtwerk. Het ziet er altijd tip top uit.

Komen altijd trouw, rekening over de post, geen gerommel met ladders tegen het verfwerk, houtwerk wordt meegenomen, sympathieke man: kortom zeer tevreden!

Heel professioneel en mooie schone ramen.

Ben zeer tevreden met zijn werkzaamheden. Er netjes en schoon. Top!!!!

Als VVE bestuurders hebben wij Diamond Clear gevraagd de schoonmaakwerkzaamheden voor onze flat te doen. De bewoners zijn allemaal zeer tevreden. Kortom, een aanrader voor uitstekende service.

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop alles netjes wordt gedaan en hebben eigenlijk nooit klachten. Ga zo door met jullie bedrijf!!!

Is dit het begin van een sprankelende relatie?