Ruim 15 jaar ervaring actief in de regio
Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Kantoren schoonmaken

Diamond Clear is het gespecialiseerde en gecertificeerde schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht voor de zakelijke markt. Na inmiddels ruim 15 jaar actief te zijn in de regio durven wij ons wel specialist te noemen in het schoonmaken en onderhouden van kantoren en kantoorpanden.

Voor onze klanten verzorgen wij zowel de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden als de meer specialistische periodieke reinigingswerkzaamheden. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt en weet u precies waar u aan toe bent. U hoeft dus maar één keer uw wensen duidelijk te maken, wat een hoop tijd scheelt. Op deze manier leert u ons kennen en weten wij waar de aandachtspunten liggen in de schoonmaakwerkzaamheden. Bovendien bent u door deze aanpak verzekerd van een uniforme aanpak en een constante hoge kwaliteit.

Onze vaste mensen of teams werken graag tijdens kantooruren, maar het is ook mogelijk dat we voorafgaand of aan het einde van de werkdag uw kantoor schoonmaken. In overleg is het ook mogelijk om in het weekend uw kantoorschoonmaak te organiseren, zodat u en uw medewerkers de nieuwe werkweek weer starten in een schone en frisse werkomgeving.

Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen? Stuur ons een kort bericht of bel ons. We bespreken graag uw specifieke wensen!

Werk waar we trots op zijn

Is dit het begin van een sprankelende relatie?