Disclaimer

Aanbod op de website

Op deze pagina vindt u de disclaimer van diamondclear.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Glazenwas- en schoonmaakbedrijf Diamond Clear. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Diamond Clear is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te gebruiken of te hergebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Diamond Clear.

Prijzen op de website

Voor zover er prijzen op onze website worden gecommuniceerd, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Diamond Clear te mogen claimen of te veronderstellen.

Geen garantie op juistheid

Diamond Clear streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Diamond Clear aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op de website staat of waarna wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van diamondclear.nl op deze pagina.

Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
U bent niet gebonden aan contracten
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Wat onze klanten zeggen

Bijzonder tevreden met de service van Diamond Clear. Snel antwoord na eerste contact. Ramen geweldig schoon en dit alles voor een zeer redelijke prijs.

Super snel contact en afspraak ingepland. Net kalk van me ruiten verwijderd heel tevreden vriendelijk kan iedereen aanbevelen.

Regelmatig laten wij de ramen wassen en soms de kozijnen schoonmaken door Diamond Clear. Wij vinden dat het steeds vakkundig en betrouwbaar gebeurt. Stephan is bovendien prettig in het contact.

Ieder jaar laten wij onze witte kunststof dakkapel reinigen en dit wordt grondig en naar volle tevredenheid door Diamond Clear opgepakt.
Alle aanslag verdwijnt en we kunnen er weer een vol jaar tegen met een blinkend schone dakkapel. Klasse en zeker een aanrader!

Diamond Clear wast al een aantal jaren onze ramen, wij zijn altijd zeer tevreden. Het ziet er altijd weer keurig uit en ze zijn erg klantvriendelijk!

Zeer tevreden over Diamond Clear. Levert keurig werk, goede en prettige communicatie, professioneel. Aanrader!

Zeer tevreden ben ik over Diamond Clear. Ze doen al een aantal jaren onze ramen en het houtwerk. Het ziet er altijd tip top uit.

Komen altijd trouw, rekening over de post, geen gerommel met ladders tegen het verfwerk, houtwerk wordt meegenomen, sympathieke man: kortom zeer tevreden!

Heel professioneel en mooie schone ramen.

Ben zeer tevreden met zijn werkzaamheden. Er netjes en schoon. Top!!!!

Is dit het begin van een sprankelende relatie?