Onderwijsruimtes schoonmaken

Bij het maken van een schoolkeuze gaat het om de totale beleving van uw onderwijsinstelling. Ouders en leerlingen willen een veilige en schone leeromgeving dat bijdraagt aan de onderwijsprestaties. Bij Diamond Clear heeft u de zekerheid dat uw onderwijsinstelling voldoet aan deze belangrijke hygiene factor. Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij dan ook een vertrouwde partner in het schoonmaken en schoonhouden van onderwijsinstellingen. Bij Diamond Clear werken wij met plezier voor basisscholen, middelbare scholen, hoge scholen, ROC’s, universiteiten en andere onderwijsinstellingen.

Bij Diamond Clear zijn we er van bewust dat schoolbesturen steeds efficiënter moeten werken. Onze mensen gaan daarom flexibel om met wisselende planningen. Daarnaast staan we voor het goed inrichten van de schoonmaakprocessen en kijken wij om samen met u naar meest gunstige bedrijfseconomische aanpak. Op deze manier bent u ook zeker van de beste prijs-kwaliteit verhouding voor de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt en weet u precies waar u aan toe bent. U hoeft dus maar één keer uw wensen duidelijk te maken, wat een hoop tijd scheelt. Op deze manier leert u ons kennen en weten wij waar de aandachtspunten liggen in de schoonmaakactiviteiten. Bovendien bent u door deze aanpak verzekerd van een uniforme aanpak en een constante hoge kwaliteit.

Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen? Stuur ons een kort bericht of bel ons. We bespreken graag uw specifieke wensen!

Wat klanten zeggen

Regelmatig laten wij de ramen wassen en soms de kozijnen schoonmaken door Diamond Clear. Wij vinden dat het steeds vakkundig en betrouwbaar gebeurt. Stephan is bovendien prettig in het contact.

Ieder jaar laten wij onze witte kunststof dakkapel reinigen en dit wordt grondig en naar volle tevredenheid door Diamond Clear opgepakt.
Alle aanslag verdwijnt en we kunnen er weer een vol jaar tegen met een blinkend schone dakkapel. Klasse en zeker een aanrader!

Diamond Clear wast al een aantal jaren onze ramen, wij zijn altijd zeer tevreden. Het ziet er altijd weer keurig uit en ze zijn erg klantvriendelijk!

Zeer tevreden over Diamond Clear. Levert keurig werk, goede en prettige communicatie, professioneel. Aanrader!

Zeer tevreden ben ik over Diamond Clear. Ze doen al een aantal jaren onze ramen en het houtwerk. Het ziet er altijd tip top uit.

Komen altijd trouw, rekening over de post, geen gerommel met ladders tegen het verfwerk, houtwerk wordt meegenomen, sympathieke man: kortom zeer tevreden!

Heel professioneel en mooie schone ramen.

Ben zeer tevreden met zijn werkzaamheden. Er netjes en schoon. Top!!!!

Als VVE bestuurders hebben wij Diamond Clear gevraagd de schoonmaakwerkzaamheden voor onze flat te doen. De bewoners zijn allemaal zeer tevreden. Kortom, een aanrader voor uitstekende service.

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop alles netjes wordt gedaan en hebben eigenlijk nooit klachten. Ga zo door met jullie bedrijf!!!

Is dit het begin van een sprankelende relatie?