Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
U bent niet gebonden aan contracten
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Glazenwasser in de regio Utrecht

Diamond Clear is het gespecialiseerde en gecertificeerde glazenwassersbedrijf in de regio Utrecht voor zowel de zakelijke als particuliere markt. We onderhouden uw raampartijen inclusief de kozijnen. Na inmiddels ruim 10 jaar actief te zijn in de regio Utrecht durven wij ons wel specialist te noemen in glasbewassing van particuliere woningen, kantoorpanden, zorginstellingen, hotels, restaurants, winkelcentra en andere instellingen. Voor het werken op hoogte wordt gebruik gemaakt van een staande ladder, hoogwerker of de door u aan het gebouw aangebrachte voorzieningen.

Wij voldoen aan de wettelijke eisen voor glasbewassing, gevelonderhoud en werken op daken conform de module “Veilig Werken op hoogte” van het Liftinstituut. Verder werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke producten van het EU Ecolabel en worden onze mensen getraind om verspilling van reinigingsmiddelen tot een minimum te beperken.

Een belangrijk voordeel is dat u bij ons niet gebonden bent aan contracten en het persoonlijke contact wordt door veel van onze klanten gewaardeerd. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt, weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u geen hoofdpijn door onverwachte kosten achteraf.

Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen? Stuur ons een bericht of bel ons. We bespreken graag uw specifieke wensen!

Glazenwasser Utrecht

Traditionele glasbewassing

Traditionele glasbewassing houdt in dat er op ouderwetse wijze gewassen wordt met behulp van klimmaterialen, inwassen, wisser, spons etc. Het wassen van de ramen en gevels is een puur ambacht. Glazenwassers moeten bovendien ook nog verstand hebben van allerlei veiligheid aspecten.

Header referenties Diamond Clear Hoogwerker Glazenwasssen

Glasbewassing met een hoogwerker

De glasbewassing met een hoogwerker is goed voor hoogtes vanaf 15 meter tot maximaal 58 meter. De glasbewassing met de hoogwerker voeren wij op traditionele wijze uit.

Telescopisch glasbewassing Diamond Clear glazenwassers

Osmose telescoopbewassing

Deze nog vrij nieuwe techniek biedt een aantal belangrijke voordelen en niet alleen op het gebied van veiligheid. We kunnen door gebruik te maken van een speciaal ontwikkelde telescoopsteel tot op 15 meter hoogte werken zonder gebruik te maken van ladders of hoogwerkers. Het eindresultaat is door het osmosereinigings-proces ook sterk verbeterd.

Let's work together!

Glasbewassing in actie

Wat klanten zeggen

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop alles netjes wordt gedaan en hebben eigenlijk nooit klachten. Ga zo door met jullie bedrijf!!!

Als VVE bestuurders hebben wij Diamond Clear gevraagd de schoonmaakwerkzaamheden voor onze flat te doen. De bewoners zijn allemaal zeer tevreden. Kortom, een aanrader voor uitstekende service.

Ben zeer tevreden met zijn werkzaamheden. Er netjes en schoon. Top!!!!

Heel professioneel en mooie schone ramen.

Komen altijd trouw, rekening over de post, geen gerommel met ladders tegen het verfwerk, houtwerk wordt meegenomen, sympathieke man: kortom zeer tevreden!

Zeer tevreden ben ik over Diamond Clear. Ze doen al een aantal jaren onze ramen en het houtwerk. Het ziet er altijd tip top uit.

Zeer tevreden over Diamond Clear. Levert keurig werk, goede en prettige communicatie, professioneel. Aanrader!

Diamond Clear wast al een aantal jaren onze ramen, wij zijn altijd zeer tevreden. Het ziet er altijd weer keurig uit en ze zijn erg klantvriendelijk!

Ieder jaar laten wij onze witte kunststof dakkapel reinigen en dit wordt grondig en naar volle tevredenheid door Diamond Clear opgepakt.
Alle aanslag verdwijnt en we kunnen er weer een vol jaar tegen met een blinkend schone dakkapel. Klasse en zeker een aanrader!

Regelmatig laten wij de ramen wassen en soms de kozijnen schoonmaken door Diamond Clear. Wij vinden dat het steeds vakkundig en betrouwbaar gebeurt. Stephan is bovendien prettig in het contact.

Super snel contact en afspraak ingepland. Net kalk van me ruiten verwijderd heel tevreden vriendelijk kan iedereen aanbevelen.

Bijzonder tevreden met de service van Diamond Clear. Snel antwoord na eerste contact. Ramen geweldig schoon en dit alles voor een zeer redelijke prijs.

Is dit het begin van een sprankelende relatie?