Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
U bent niet gebonden aan contracten
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Over ons

Diamond Clear is het gespecialiseerde en gecertificeerde schoonmaakbedrijf voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Diamond Clear is opgericht in 2009 door Stephan Goes en wordt geleid samen met Elise Goes- van Rijswijk. Door opleiding en specialisatie blijven wij continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de schoonmaakbranche.

Wij voldoen aan de wettelijke eisen voor glasbewassing, gevelonderhoud en werken op daken conform de module “Veilig Werken op hoogte” van het Liftinstituut. Tevens dragen wij maatschappelijk verantwoord ondernemen een warm hart toe. Zo werken wij bijvoorbeeld uitsluitend met milieuvriendelijke producten van het EU Ecolabel en worden onze mensen getraind om verspilling van reinigingsmiddelen tot een minimum te beperken.

Glasbewassing- en schoonmaakbedrijf

Diamond Clear werkt als zelfstandig schoonmaakbedrijf veel in de zakelijke markt en hier zijn we continue bezig met het perfectioneren van ons werk. Na inmiddels ruim 10 jaar actief te zijn in de regio Utrecht durven wij ons wel specialist te noemen in het schoonmaken en onderhouden van kantoren, zorginstellingen, restaurants, retailers, MKB-ondernemingen, onderwijsinstituten, overheidsinstellingen en recreatiewoningen.

Voor zowel de zakelijke en particuliere markt doen wij ook veel glasbewassing. Een belangrijk voordeel is dat u bij ons niet bent gebonden aan contracten en het persoonlijke contact wordt door veel van onze klanten gewaardeerd. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u geen hoofdpijn door onverwachte kosten achteraf.

Schoonmaakbedrijf Utrecht, Zeist, Driebergen, Doorn, Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Den Dolder, De Bilt, Bilthoven en Bosch en Duin

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in de regio Utrecht en zijn dagelijks actief in o.a. Woerden, Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Bosch en Duin, Den Dolder, Zeist, Driebergen, Doorn, Woudenberg, Leusden en Amersfoort. Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen? Stuur ons een bericht of bel ons!

Ons team

Stephan Goes, Mede-eigenaar en oprichter Schoonmaakbedrijf Diamond Clear
Stephan Goes
Mede-eigenaar en oprichter

Ik heb het bedrijf ruim 10 jaar geleden opgericht en voer de leiding over de dagelijkse schoonmaakactiviteiten.

Jeremy Fokkens, All Round Medewerker Schoonmaakbedrijf Diamond Clear
Jeremy Fokkens
Bedrijfsleider en planner

Ik ondersteun Stephan in de planning van medewerkers en ben uitvoerend bedrijfsleider.

Erol Koçak, Bedrijfsleider en planner Schoonmaakbedrijf Diamond Clear
Erol Koçak
Allround medewerker

Ik voer dagelijks met veel plezier de schoonmaakactiviteiten en glasbewassing uit bij onze klanten.

Elise Goes Van Rijswijk, Mede-eigenaar en administratie Schoonmaakbedrijf Diamond Clear
Elise Goes – van Rijswijk
Mede-eigenaar en administratie

Buiten de dagelijkse communicatie leidt ik het bedrijf administratief in goede banen.

Wat klanten zeggen

Regelmatig laten wij de ramen wassen en soms de kozijnen schoonmaken door Diamond Clear. Wij vinden dat het steeds vakkundig en betrouwbaar gebeurt. Stephan is bovendien prettig in het contact.

Ieder jaar laten wij onze witte kunststof dakkapel reinigen en dit wordt grondig en naar volle tevredenheid door Diamond Clear opgepakt.
Alle aanslag verdwijnt en we kunnen er weer een vol jaar tegen met een blinkend schone dakkapel. Klasse en zeker een aanrader!

Diamond Clear wast al een aantal jaren onze ramen, wij zijn altijd zeer tevreden. Het ziet er altijd weer keurig uit en ze zijn erg klantvriendelijk!

Zeer tevreden over Diamond Clear. Levert keurig werk, goede en prettige communicatie, professioneel. Aanrader!

Zeer tevreden ben ik over Diamond Clear. Ze doen al een aantal jaren onze ramen en het houtwerk. Het ziet er altijd tip top uit.

Komen altijd trouw, rekening over de post, geen gerommel met ladders tegen het verfwerk, houtwerk wordt meegenomen, sympathieke man: kortom zeer tevreden!

Heel professioneel en mooie schone ramen.

Ben zeer tevreden met zijn werkzaamheden. Er netjes en schoon. Top!!!!

Als VVE bestuurders hebben wij Diamond Clear gevraagd de schoonmaakwerkzaamheden voor onze flat te doen. De bewoners zijn allemaal zeer tevreden. Kortom, een aanrader voor uitstekende service.

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop alles netjes wordt gedaan en hebben eigenlijk nooit klachten. Ga zo door met jullie bedrijf!!!

Dit kan het begin zijn van een schitterende samenwerking