Ruim 15 jaar ervaring actief in de regio
Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Over ons

Diamond Clear is het gespecialiseerde en gecertificeerde schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt. Diamond Clear is opgericht in 2009 door Stephan Goes en wordt geleid samen met Elise Goes- van Rijswijk. Door opleiding en specialisatie blijven wij continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de schoonmaakbranche.

Wij voldoen aan de wettelijke eisen voor glasbewassing, gevelonderhoud en werken op daken conform de module “Veilig Werken op hoogte” van het Liftinstituut. Tevens dragen wij maatschappelijk verantwoord ondernemen een warm hart toe. Zo werken wij bijvoorbeeld uitsluitend met milieuvriendelijke producten van het EU Ecolabel en worden onze mensen getraind om verspilling van reinigingsmiddelen tot een minimum te beperken.

Telescopisch glasbewassing Diamond Clear glazenwassers

Glasbewassing- en schoonmaakbedrijf

Diamond Clear werkt als zelfstandig schoonmaakbedrijf veel in de zakelijke markt en hier zijn we continue bezig met het perfectioneren van ons werk. Na inmiddels ruim 15 jaar actief te zijn in de regio Utrecht durven wij ons wel specialist te noemen in het schoonmaken en onderhouden van kantoren, zorginstellingen, restaurants, retailers, MKB-ondernemingen, onderwijsinstituten, overheidsinstellingen en recreatiewoningen.

Voor zowel de zakelijke markt doen wij ook veel glasbewassing. Een belangrijk voordeel is dat u bij ons niet bent gebonden aan contracten en het persoonlijke contact wordt door veel van onze klanten gewaardeerd. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u geen hoofdpijn door onverwachte kosten achteraf.

Schoonmaakbedrijf Utrecht, Zeist, Driebergen, Doorn, Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Den Dolder, De Bilt, Bilthoven en Bosch en Duin

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in de regio Utrecht en zijn dagelijks actief in o.a. Woerden, Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Bosch en Duin, Den Dolder, Zeist, Driebergen, Doorn, Woudenberg, Leusden en Amersfoort. Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen? Stuur ons een bericht of bel ons!

Ons team

Stephan Goes, Mede-eigenaar en oprichter Schoonmaakbedrijf Diamond Clear
Stephan Goes
Mede-eigenaar en oprichter

Ik heb het bedrijf ruim 15 jaar geleden opgericht en voer dagelijks met veel plezier de glasbewassing en schoonmaakactiviteiten uit bij onze klanten.

Elise Goes Van Rijswijk, Mede-eigenaar en administratie Schoonmaakbedrijf Diamond Clear
Elise Goes – van Rijswijk
Mede-eigenaar en administratie

Buiten de dagelijkse communicatie leidt ik het bedrijf administratief in goede banen.

Wat klanten zeggen

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop alles netjes wordt gedaan en hebben eigenlijk nooit klachten. Ga zo door met jullie bedrijf!!!

Als VVE bestuurders hebben wij Diamond Clear gevraagd de schoonmaakwerkzaamheden voor onze flat te doen. De bewoners zijn allemaal zeer tevreden. Kortom, een aanrader voor uitstekende service.

Ben zeer tevreden met zijn werkzaamheden. Er netjes en schoon. Top!!!!

Heel professioneel en mooie schone ramen.

Komen altijd trouw, rekening over de post, geen gerommel met ladders tegen het verfwerk, houtwerk wordt meegenomen, sympathieke man: kortom zeer tevreden!

Zeer tevreden ben ik over Diamond Clear. Ze doen al een aantal jaren onze ramen en het houtwerk. Het ziet er altijd tip top uit.

Zeer tevreden over Diamond Clear. Levert keurig werk, goede en prettige communicatie, professioneel. Aanrader!

Diamond Clear wast al een aantal jaren onze ramen, wij zijn altijd zeer tevreden. Het ziet er altijd weer keurig uit en ze zijn erg klantvriendelijk!

Ieder jaar laten wij onze witte kunststof dakkapel reinigen en dit wordt grondig en naar volle tevredenheid door Diamond Clear opgepakt.
Alle aanslag verdwijnt en we kunnen er weer een vol jaar tegen met een blinkend schone dakkapel. Klasse en zeker een aanrader!

Regelmatig laten wij de ramen wassen en soms de kozijnen schoonmaken door Diamond Clear. Wij vinden dat het steeds vakkundig en betrouwbaar gebeurt. Stephan is bovendien prettig in het contact.

Super snel contact en afspraak ingepland. Net kalk van me ruiten verwijderd heel tevreden vriendelijk kan iedereen aanbevelen.

Bijzonder tevreden met de service van Diamond Clear. Snel antwoord na eerste contact. Ramen geweldig schoon en dit alles voor een zeer redelijke prijs.

Ben zeer tevreden over Diamond Clear. Prettige mensen, kwaliteit is goed en zonder moeilijk te doen over kosten werd wat extra werk geleverd.

Goed werk! Alles héél netjes schoon geworden!! Zeer tevreden!

Zeer goede ervaring met Diamond Clear. Betrouwbaar, flexibel, en levert goed werk. Zou het zeker aanbevelen.

Ieder jaar laten wij onze witte kunststof dakkapel reinigen en dit wordt grondig en naar volle tevredenheid door Diamond Clear opgepakt. Alle aanslag verdwijnt en we kunnen er weer een vol jaar tegen met een blinkend schone dakkapel. Klasse en zeker een aanrader!

Zijn werk wordt tot in de puntjes verzorgd. Altijd even vriendelijk en altijd bereid om een stapje extra te doen.

Heel professioneel en mooie schone ramen.

Punctueel, accuraat en vakwerk, dat is kort samengevat onze ervaring met dit bedrijf.

Dit kan het begin zijn van een schitterende samenwerking