Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
U bent niet gebonden aan contracten
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

MKB schoonmaken

Diamond Clear is het gespecialiseerde en gecertificeerde schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Voor het MKB verzorgen wij schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging. Na inmiddels ruim 10 jaar actief te zijn in de regio durven wij ons wel specialist te noemen in het schoonmaken en onderhouden van het Midden- en Kleinbedrijf. Voor het werken op hoogte wordt gebruik gemaakt van een staande ladder, hoogwerker of de door u aan het gebouw aangebrachte voorzieningen.Diamond Clear is de specialist voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak in het MKB.

Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt en weet u precies waar u aan toe bent. U hoeft dus maar één keer uw wensen duidelijk te maken, wat een hoop tijd scheelt. Op deze manier leert u ons kennen en weten wij waar de aandachtspunten liggen in de schoonmaakactiviteiten. Bovendien bent u door deze aanpak verzekerd van een uniforme aanpak en een constante hoge kwaliteit.

Onze vaste mensen of teams zijn flexibel in te zetten. Zo is het mogelijk om voor, tijdens of na sluitingstijden schoon te maken. In overleg is het ook mogelijk om in het weekend schoon te maken, zodat u en uw medewerkers de nieuwe werkweek weer starten in een schone en frisse werkomgeving.

Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen? Stuur ons een kort bericht of bel ons. We bespreken graag uw specifieke wensen!

Werk waar we trots op zijn

Is dit het begin van een sprankelende relatie?