Ruim 15 jaar ervaring actief in de regio
Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht

Diamond Clear is het gespecialiseerde en gecertificeerde schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht voor de zakelijke markt. Na inmiddels ruim 15 jaar actief te zijn in de regio Utrecht durven wij ons wel specialist te noemen in het schoonmaken en onderhouden van kantoren, zorginstellingen, restaurants, retailers, MKB-ondernemingen, onderwijsinstituten, overheidsinstellingen en recreatiewoningen. Diamond Clear werkt als zelfstandig schoonmaakbedrijf veel in de zakelijke markt en we zijn continue bezig met het perfectioneren van onze schoonmaakdiensten.

Wij voldoen aan de wettelijke eisen voor glasbewassing, gevelonderhoud en werken op daken conform de module “Veilig Werken op hoogte” van het Liftinstituut. Verder werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke producten van het EU Ecolabel en worden onze mensen getraind om verspilling van reinigingsmiddelen tot een minimum te beperken.

Een belangrijk voordeel is dat u bij ons niet gebonden bent aan contracten en het persoonlijke contact wordt door veel van onze klanten gewaardeerd. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt, weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u geen hoofdpijn door onverwachte kosten achteraf.

Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen? Stuur ons een bericht of bel ons. We bespreken graag uw specifieke wensen!

Schoonmaakbedrijf Diamond Clear

Zelfstandig schoonmaakbedrijf

Diamond Clear werkt als zelfstandig schoonmaakbedrijf veel in de zakelijke markt en hier zijn we continue bezig met het perfectioneren van ons werk. Na inmiddels ruim 15 jaar actief te zijn in de regio Utrecht durven wij ons wel specialist te noemen in het schoonmaken en onderhouden van kantoren, zorginstellingen, restaurants, retailers, MKB-ondernemingen, onderwijsinstituten, overheidsinstellingen en recreatiewoningen.

Glazenwassersbedrijf Utrecht

Glazenwassersbedrijf regio Utrecht

Diamond Clear is een gespecialiseerde en gecertificeerde glazenwassersbedrijf in de regio Utrecht voor zowel de zakelijke als particuliere markt. We onderhouden uw raampartijen inclusief de kozijnen. Na inmiddels ruim 15 jaar actief te zijn in de regio Utrecht durven wij ons ook specialist te noemen in glasbewassing van particuliere woningen, kantoorpanden, zorginstellingen, hotels, restaurants, winkelcentra en andere instellingen. Voor het werken op hoogte wordt gebruik gemaakt van een staande ladder, hoogwerker of de door u aan het gebouw aangebrachte voorzieningen.

Let's work together!

Werk waar we trots op zijn

Wat klanten zeggen

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop alles netjes wordt gedaan en hebben eigenlijk nooit klachten. Ga zo door met jullie bedrijf!!!

Als VVE bestuurders hebben wij Diamond Clear gevraagd de schoonmaakwerkzaamheden voor onze flat te doen. De bewoners zijn allemaal zeer tevreden. Kortom, een aanrader voor uitstekende service.

Ben zeer tevreden met zijn werkzaamheden. Er netjes en schoon. Top!!!!

Heel professioneel en mooie schone ramen.

Komen altijd trouw, rekening over de post, geen gerommel met ladders tegen het verfwerk, houtwerk wordt meegenomen, sympathieke man: kortom zeer tevreden!

Zeer tevreden ben ik over Diamond Clear. Ze doen al een aantal jaren onze ramen en het houtwerk. Het ziet er altijd tip top uit.

Zeer tevreden over Diamond Clear. Levert keurig werk, goede en prettige communicatie, professioneel. Aanrader!

Diamond Clear wast al een aantal jaren onze ramen, wij zijn altijd zeer tevreden. Het ziet er altijd weer keurig uit en ze zijn erg klantvriendelijk!

Ieder jaar laten wij onze witte kunststof dakkapel reinigen en dit wordt grondig en naar volle tevredenheid door Diamond Clear opgepakt.
Alle aanslag verdwijnt en we kunnen er weer een vol jaar tegen met een blinkend schone dakkapel. Klasse en zeker een aanrader!

Regelmatig laten wij de ramen wassen en soms de kozijnen schoonmaken door Diamond Clear. Wij vinden dat het steeds vakkundig en betrouwbaar gebeurt. Stephan is bovendien prettig in het contact.

Super snel contact en afspraak ingepland. Net kalk van me ruiten verwijderd heel tevreden vriendelijk kan iedereen aanbevelen.

Bijzonder tevreden met de service van Diamond Clear. Snel antwoord na eerste contact. Ramen geweldig schoon en dit alles voor een zeer redelijke prijs.

Ben zeer tevreden over Diamond Clear. Prettige mensen, kwaliteit is goed en zonder moeilijk te doen over kosten werd wat extra werk geleverd.

Goed werk! Alles héél netjes schoon geworden!! Zeer tevreden!

Zeer goede ervaring met Diamond Clear. Betrouwbaar, flexibel, en levert goed werk. Zou het zeker aanbevelen.

Ieder jaar laten wij onze witte kunststof dakkapel reinigen en dit wordt grondig en naar volle tevredenheid door Diamond Clear opgepakt. Alle aanslag verdwijnt en we kunnen er weer een vol jaar tegen met een blinkend schone dakkapel. Klasse en zeker een aanrader!

Zijn werk wordt tot in de puntjes verzorgd. Altijd even vriendelijk en altijd bereid om een stapje extra te doen.

Heel professioneel en mooie schone ramen.

Punctueel, accuraat en vakwerk, dat is kort samengevat onze ervaring met dit bedrijf.

Dit kan het begin zijn van een schitterende samenwerking