Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
U bent niet gebonden aan contracten
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht

Diamond Clear is het gespecialiseerde en gecertificeerde schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Na inmiddels ruim 10 jaar actief te zijn in de regio Utrecht durven wij ons wel specialist te noemen in het schoonmaken en onderhouden van kantoren, zorginstellingen, restaurants, retailers, MKB-ondernemingen, onderwijsinstituten, overheidsinstellingen en recreatiewoningen. Diamond Clear werkt als zelfstandig schoonmaakbedrijf veel in de zakelijke markt en we zijn continue bezig met het perfectioneren van onze schoonmaakdiensten.

Wij zijn aangesloten bij de MKB Branchevereniging Schoonmaak voor schoonmaak-, glazen- en gevelreinigingsbedrijven. Tevens voldoen wij aan de wettelijke eisen voor glasbewassing, gevelonderhoud en werken op daken conform de module “Veilig Werken op hoogte” van het Liftinstituut. Verder werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke producten van het EU Ecolabel en worden onze mensen getraind om verspilling van reinigingsmiddelen tot een minimum te beperken.

Een belangrijk voordeel is dat u bij ons niet gebonden bent aan contracten en het persoonlijke contact wordt door veel van onze klanten gewaardeerd. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt, weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u geen hoofdpijn door onverwachte kosten achteraf.

Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen? Stuur ons een bericht of bel ons. We bespreken graag uw specifieke wensen!

Schoonmaakbedrijf Diamond Clear

Zelfstandig schoonmaakbedrijf

Diamond Clear werkt als zelfstandig schoonmaakbedrijf veel in de zakelijke markt en hier zijn we continue bezig met het perfectioneren van ons werk. Na inmiddels ruim 10 jaar actief te zijn in de regio Utrecht durven wij ons wel specialist te noemen in het schoonmaken en onderhouden van kantoren, zorginstellingen, restaurants, retailers, MKB-ondernemingen, onderwijsinstituten, overheidsinstellingen en recreatiewoningen.

Glazenwassersbedrijf Utrecht

Glazenwassersbedrijf regio Utrecht

Diamond Clear is een gespecialiseerde en gecertificeerde glazenwassersbedrijf in de regio Utrecht voor zowel de zakelijke als particuliere markt. We onderhouden uw raampartijen inclusief de kozijnen. Na inmiddels ruim 10 jaar actief te zijn in de regio Utrecht durven wij ons ook specialist te noemen in glasbewassing van particuliere woningen, kantoorpanden, zorginstellingen, hotels, restaurants, winkelcentra en andere instellingen. Voor het werken op hoogte wordt gebruik gemaakt van een staande ladder, hoogwerker of de door u aan het gebouw aangebrachte voorzieningen.

Let's work together!

Werk waar we trots op zijn

Wat klanten zeggen

Zeer tevreden ben ik over Diamond Clear. Ze doen al een aantal jaren onze ramen en het houtwerk. Het ziet er altijd tip top uit.

Komen altijd trouw, rekening over de post, geen gerommel met ladders tegen het verfwerk, houtwerk wordt meegenomen, sympathieke man: kortom zeer tevreden!

Heel professioneel en mooie schone ramen.

Ben zeer tevreden met zijn werkzaamheden. Er netjes en schoon. Top!!!!

Als VVE bestuurders hebben wij Diamond Clear gevraagd de schoonmaakwerkzaamheden voor onze flat te doen. De bewoners zijn allemaal zeer tevreden. Kortom, een aanrader voor uitstekende service.

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop alles netjes wordt gedaan en hebben eigenlijk nooit klachten. Ga zo door met jullie bedrijf!!!

Dit kan het begin zijn van een schitterende samenwerking