Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
U bent niet gebonden aan contracten
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Glazenwasser Driebergen

Schone ramen en kozijnen dragen bij aan een frisse uitstraling van een gebouw terwijl een heldere kijk op het leven buiten bijdraagt aan het welzijn van de mensen binnen. Uit onderzoek is gebleken dat het goed is voor de ogen én voor de geest om bij werkzaamheden die concentratie vragen af en toe wat verder weg te kunnen kijken. De blik naar buiten gericht dus! En dat gaat natuurlijk het beste als de ruiten schoon en helder zijn.

Er is nog een reden om de raampartijen goed te onderhouden: het komt de levensduur van het glas ten goede. Aanslag op het glas oogt niet alleen grauw en somber, als het te lang blijft zitten, trekt het in het glas dat daardoor verzwakt en gemakkelijker breekt. Diamond Clear is glazenwasser in Driebergen – en daarbuiten – en tevens schoonmaakbedrijf. U kunt ons zowel eenmalig als periodiek inschakelen.

Glazenwassen Hoofdstraat Driebergen Firm

Diamond Clear glazenwasser Driebergen

 • Erkend glazenwasbedrijf;
 • Erkend schoonmaakbedrijf;
 • Wij werken volgens de veiligheidsnormen van het Liftinstituut
 • Meer dan tien jaar ervaring;
 • Voor kantoren, bedrijven en openbare instellingen;
 • Voor particulieren v.a. 75 m2 glasoppervlak;
 • Veilig en duurzaam;
 • Flexibel, u bent niet gebonden aan een contract;
 • Persoonlijk en betrokken;
 • Met vast aanspreekpunt;
 • Glasheldere afspraken en diamantscherpe prijzen.

Is dit het begin van een sprankelende relatie?

Telescopisch glasbewassing Diamond Clear glazenwassers

Veilig en duurzaam

Rond het begin van deze eeuw vonden er jaarlijks zo’n 1500 ladderongelukken plaats. Het beroep van glazenwasser was daarmee een van de gevaarlijkste beroepen in Nederland. Vanaf 2004 is het daarom verboden een ladder te gebruiken bij hoogtes vanaf 8 meter. De Diamond Clear ramenwasser in Driebergen houdt zich aan de veiligheidsnormen die zijn opgesteld door het Liftinstituut. Dat houdt onder andere in dat wij met gecertificeerde materialen – hoogwerkers en ladders – werken. Voor hoogtes tot 15 meter maken wij gebruik van telescopische glasbewassing. Bij telescopische glasbewassing maakt uw Diamond Clear glazenwasser in Driebergen gebruik van osmosewater. Dit is zuiver water, waaruit alle mineralen zijn weggefilterd. Bij osmosewater worden geen reinigingsmiddelen gebruikt en de ruiten drogen aan de lucht – streeploos en zonder vlekken! – op.

Bij de traditionele glasbewassing maakt Diamond Clear gebruik van reinigingsmiddelen met het EU Ecolabel. Bovendien zijn alle medewerkers getraind om waterverspilling tot het minimum te beperken.

Geen contract bij Diamond Clear glazenwasser Driebergen

Bij Diamond Clear bent u niet gebonden aan een contract. U kunt altijd de gemaakte afspraken wijzigen. U hebt bij ons een vast aanspreekpunt aan wie u wensen en wijzigingen doorgeeft. Overigens is het ook mogelijk eenmalig van onze diensten gebruik te maken. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn bij de oplevering van een renovatie- of nieuwbouwproject.

Glazenwasser Utrecht

Staat u open voor een sprankelende relatie?

Diamond Clear streeft naar een langdurige klantenrelatie, met het diamanten huwelijk – zestig jaar! – als voorbeeld. Kennismaken, wensen bespreken en voorwaarden stellen zijn daarvoor een goede start. Neemt u vandaag nog contact op met Diamond Clear voor een glazenwasser in Driebergen.

Dit kan het begin zijn van een schitterende samenwerking