Ruim 15 jaar ervaring actief in de regio
Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Glazenwasser Leusden

Schone ramen zijn een belangrijk aspect aan de uitstraling van een gebouw. Het ziet er netjes en verzorgd uit en als het glas sprankelend glanst in het zonlicht is dat zelfs de moeite waard om – letterlijk – even bij stil te staan. Vuil en aanslag ogen somber en als dit lang blijft zitten, kan het glas etsen en blijvend grauw blijven. Bovendien raakt sterk vervuild glas sneller poreus. Als u regelmatig de glazenwasser in Leusden laat komen, komt dat ten goede aan de levensduur van uw raampartijen én aan de uitstraling van het pand. Diamond Clear is een professioneel glazenwassersbedrijf – en tevens schoonmaakbedrijf – dat u kunt inschakelen voor periodieke én eenmalige glasbewassing.

Header referenties Diamond Clear Hoogwerker Glazenwasssen

Goed op de hoogte

Het beroep van glazenwasser is lange tijd een van de gevaarlijkste beroepen in Nederland geweest. Aan het begin van deze eeuw bedroeg het aantal ladderongelukken zo’n 1500 per jaar. Daarom werd in 2004 het gebruik van ladders verboden bij een hoogte van 8 meter en hoger. Glazenwasser in Leusden, Diamond Clear, is goed op de hoogte van de regels en maatregelen om zo veilig mogelijk te werken. Wij houden ons aan de normen die door het Liftinstituut zijn opgesteld. Wij werken goed op hoogte, namelijk met hoogwerkers, steigers of voorzieningen die zijn aangebracht aan hoge gebouwen. Vanaf de grond maken wij – als dat mogelijk is – gebruik van telescopische glasbewassing.

Diamond Clear glazenwasser Leusden

 • Professioneel glazenwasbedrijf en tevens schoonmaakbedrijf;
 • Meer dan tien jaar ervaring;
 • Voor bedrijven en bijvoorbeeld overheidsinstellingen;
 • Voor particulieren vanaf 75 m2 glasoppervlak;
 • Goed op de hoogte van norm- en regelgeving;
 • Veilig werken;
 • Duurzaam werken;
 • Flexibel, zonder vast te zitten aan een contract;
 • Persoonlijk en betrokken;
 • Met vast aanspreekpunt;
 • Scherpe, marktconforme tarieven.
Stephan Goes, Mede-eigenaar en oprichter Schoonmaakbedrijf Diamond Clear

Duurzaamheid voor ieders toekomst

Telescopische glasbewassing is veilig, maar ook duurzaam omdat we bij deze manier van glasbewassing gebruik kunnen maken van osmosewater. Osmosewater is puur water, er zitten geen mineralen en andere verontreinigende elementen in. Zulk puur water reinigt zo goed dat er geen schoonmaakmiddelen nodig zijn en bovendien droogt het streeploos op.

Als uw glazenwasser in Leusden wel voor reinigingsmiddelen kiest, zijn dit altijd producten met het EU Ecolabel.

Tot slot is het nog goed om te vermelden dat alle medewerkers van Diamond Clear een speciale training hebben gehad om waterverspilling te voorkomen.

Is dit het begin van een sprankelende relatie?

Telescopisch glasbewassing Diamond Clear glazenwassers

Geen contract bij uw glazenwasser in Leusden

Bij ons zit u niet vast aan een contract. Wij zijn flexibel en kunnen de gemaakte afspraken op uw verzoek altijd wijzigen, dat hoeft u slechts met uw vaste aanspreekpunt bij Diamond Clear te bespreken. U kunt Diamond Clear ook eenmalig inhuren, bijvoorbeeld voor de oplevering of na een renovatie of verhuizing.

Kantoorpand schoonmaken Schoonmaakbedrijf Diamond Clear

Staat u open voor een sprankelende relatie?

Een diamanten huwelijk staat voor zestig jaar echtvereniging. Zo’n langdurige relatie streeft ook Diamond Clear met haar klanten na. Lijkt u dat wat of wilt u eerst nog wat meer weten of kennismaken? Graag! Persoonlijk contact is belangrijk voor ons. Neemt u dus vooral contact met ons op. Een offerte aanvragen bij Diamond Clear, glazenwasser in Leusden is ook mogelijk.

Dit kan het begin zijn van een schitterende samenwerking