Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
U bent niet gebonden aan contracten
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Glazenwasser Utrecht, Amersfoort, De Bilt, Zeist e.o.

Toen gebouwen hoger werden en het steeds lastiger werd om zelf de ramen te lappen, ontstond de professie van glazenwasser. Sinds 1878 is het in Nederland een geregistreerd beroep. Er is in die kleine anderhalve eeuw heel wat veranderd, vooral als het gaat om veiligheid en duurzaamheid. Diamond Clear is een modern glazenwas- en schoonmaakbedrijf dat gebruik maakt van hedendaagse middelen en technieken.

Diamond Clear Glazenwasser Utrecht, Amersfoort, De Bilt, Zeist e.o.

  • Erkend glazenwasser en schoonmaakbedrijf;
  • Ruim tien jaar ervaring;
  • Voor particulieren en de zakelijke markt;
  • Glasheldere afspraken, zonder vast te zitten aan een contract;
  • Betrokken en persoonlijk;
  • Vast aanspreekpunt;
  • Concurrerende prijzen;
  • Veiligheid voor alles;
  • Hart voor duurzaamheid.

Is dit het begin van een sprankelende relatie?

Telescopisch glasbewassing Diamond Clear glazenwassers

Veiligheid voor alles

Met zo’n 1500 ladderongelukken per jaar was het beroep van glazenwasser een van de gevaarlijkste beroepen in Nederland, een glazenwasser liep tijdens het werk meer risico op een verwonding dan een militair! Daarom is er sinds 2004 een verbod op het gebruik van ladders bij hoogten van meer dan 8 meter. Diamond Clear glazenwasser voor Utrecht en omstreken maakt gebruik van hoogtewerkers, telescopische glasbewassing of voorzieningen die aan hoge gebouwen zijn aangebracht. Wij werken volgens de normen ‘Veilig Werken op hoogte’, opgesteld door het Liftinstituut. De telescopische glasbewassing is tevens een duurzame oplossing omdat er met osmosewater gereinigd wordt, zonder toevoeging van schoonmaakmiddelen.

Header Glazenwasser Bedrijven Leusden

Duurzaamheid

Volgens internationale afspraken moet de economie in 2050 duurzaam, klimaatneutraal, circulair en inclusief zijn. Diamond Clear heeft de nodige maatregelen getroffen en als ook u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, kunt u ons met een gerust hart inhuren. Zoals gezegd zijn bij het gebruik van osmosewater geen reinigingsmiddelen nodig, maar kiest u toch voor wassen met schoonmaakmiddelen, dan kiest Diamond Clear voor de milieuvriendelijke producten met EU Ecolabel. Onze medewerkers zijn bovendien speciaal getraind om verspilling van reinigingsmiddelen tegen te gaan.

Kantoorpand schoonmaken Schoonmaakbedrijf Diamond Clear

Glasheldere afspraken met uw glazenwasser in Utrecht, Amersfoort, De Bilt, Zeist e.o.

Diamond Clear vindt een persoonlijk contact en werken op basis van duidelijke afspraken heel belangrijk. U hoeft uw wensen maar één maal kenbaar te maken bij uw vaste aanspreekpunt en uw glazenwasser werkt conform deze afspraken. Moet er iets gewijzigd worden? Geen probleem, wij zijn flexibel, u zit niet vast aan een contract. U kunt ons ook eenmalig inhuren, bijvoorbeeld voor de oplevering van een bouwproject.

Glazenwasser Utrecht

Staat u open voor een sprankelende relatie?

Diamond Clear geeft u graag het ja-woord. Eerst even kennismaken? Dat kan natuurlijk, u kunt ons bellen om een afspraak te maken. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen of advies inwinnen. Uw glazenwasser in Utrecht, Amersfoort, De Bilt, Zeist e.o. is er klaar voor.

Dit kan het begin zijn van een schitterende samenwerking