Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
U bent niet gebonden aan contracten
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Glazenwasser Veenendaal

De uitstraling van uw woning of bedrijf wordt mede bepaald door de raampartijen. Vuile ramen en kozijnen ogen onverzorgd en zelfs somber. Ruiten die sprankelen als diamant als de zon erop schijnt, zijn een lust voor het oog. Maar ook vanaf de binnenkant bewijzen schone, heldere ramen hun diensten. Ook daar speelt een verzorgde uitstraling een grote rol, maar daarnaast is het van belang om bijvoorbeeld bij gebruik van een beeldscherm regelmatig verder van u af te kunnen kijken.

Er is nog een belangrijke reden om glas goed schoon te houden, het gaat namelijk langer mee dan vervuild glas. Door vuil en aanslag kan het glas verweren en poreus worden, waardoor het sneller breekt. Laat uw ramen daarom wassen door een erkende glazenwasser in Veenendaal als Diamond Clear. Dat kan zowel voor periodieke glasbewassing als eenmalig.

Diamond Clear glazenwasser Veenendaal

 • Professioneel, erkend glazenwasbedrijf;
 • Tevens erkend schoonmaakbedrijf;
 • Conform de veiligheidsnormen van het Liftinstituut werkend;
 • Ruim tien jaar ervaring als glazenwasser in Veenendaal;
 • Voor de zakelijke markt en openbare instellingen;
 • Voor de particuliere markt vanaf 75m2 glasoppervlak;
 • Duurzaam en veilig;
 • Zonder bindend contract;
 • Persoonlijk en betrokken;
 • Met vaste contactpersoon;
 • Kristalheldere afspraken en diamantscherpe prijzen.

Is dit het begin van een sprankelende relatie?

Telescopisch glasbewassing Diamond Clear glazenwassers

Veiligheid en duurzaamheid

Het beroep van glazenwasser is niet zonder gevaren. Sterker nog: aan het begin van deze eeuw was het een van de gevaarlijkste beroepen in Nederland met zo’n 1500 ladderongelukken per jaar. In 2004 werd daarom besloten het gebruik van ladders boven de acht meter te verbieden. Daarnaast zijn er allerlei regels en normen opgesteld door het Liftinstituut die de veiligheid beter moeten garanderen. De glazenwasser in Driebergen van Diamond Clear werkt conform deze normen. Zo werken wij uitsluitend met gekeurd en gecertificeerd materiaal als ladders en hoogwerkers. Bovendien maken wij tot hoogtes van 15 meter gebruik van telescopische glasbewassing met osmosewater. Osmosewater is zuiver water waaruit alle verontreinigende elementen als mineralen en metalen zijn weggefilterd. Dit zuivere water heeft een sterk reinigende werking waardoor toevoeging van schoonmaakmiddelen niet nodig zijn. Bovendien kunnen de met osmosewater gereinigde ramen en kozijnen gewoon aan de lucht drogen zonder strepen en vlekken na te laten.

Diamond Clear maakt ook gebruik van traditionele glasbewassing, dus met onder andere spons en ramenwisser. Daarbij gebruiken wij reinigingsmiddelen van het EU Ecolabel. Ook hebben de medewerkers van Diamond Clear een training gevolgd om de verspilling van water tegen te gaan.

Glazenwasser Utrecht

Diamond Clear glazenwasser Veenendaal werkt zonder contract

U zit bij ons niet vast aan een contract, gemaakte afspraken kunnen altijd door u worden bijgesteld of opgezegd. U hebt bij ons een vast contactpersoon met wie u alles regelt. Dit houdt de lijntjes kort én persoonlijk, daar hechten wij waarde aan.

Header Glazenwasser Bedrijven Leusden

Staat u open voor een sprankelende relatie?

Ook – of wellicht juist – zonder contract streven wij naar een langdurige relatie met onze klanten. Wat dacht u van het opbouwen van een diamanten ‘huwelijk’, een zakenrelatie van maar liefst zestig jaar? Wij maken graag kennis met u en bespreken uw wensen en voorwaarden.

Overigens kunt u ons ook eenmalig inschakelen. Dat kan goed van pas komen bij de oplevering van een nieuwbouwproject of na renovatiewerkzaamheden. Neem contact op of vraag een offerte aan bij Diamond Clear voor een glazenwasser in Veenendaal.

Dit kan het begin zijn van een schitterende samenwerking