Ruim 15 jaar ervaring actief in de regio
Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Glazenwasser Woudenberg

Het beroep glazenwasser werd in 1878 een volwaardig, geregistreerd beroep. In het begin waren het vooral (gewezen) zeelui die aan wal hun geld wisten te verdienen met het wassen van ramen van bijvoorbeeld de Utrechtse grachtenpanden. Met hun zeebenen en vertrouwdheid met grote hoogten, waren zij de uitgelezen personen om zo’n gevaarlijke klus als het rammenwassen te klaren. Gevaarlijk bleef het beroep, met zo’n 1500 ladderongelukken per jaar aan het begin van deze eeuw.

Header referenties Diamond Clear Hoogwerker Glazenwasssen

Met het oog op veiligheid

De glazenwasser in Woudenberg van Diamond Clear is niet bang uitgevallen, maar hij maakt wel gebruik van moderne technieken en middelen om risico’s te vermijden. De overheid verbood in 2004 het gebruik van ladders bij een hoogte van meer dan 8 meter. Wij maken gebruik van telescopische glasbewassing, van voorzieningen die zijn aangebracht aan hoge gebouwen en van hoogtewerkers.

Bovendien houden wij ons aan de regels en normen die zijn opgesteld door het Liftinstituut, ‘Veilig Werken op hoogte’.

Glazenwassen Bedrijfspand Woudenberg

Met het oog op de toekomst, duurzaamheid

Telescopische glasbewassing is veilig, maar het is ook een manier van glazenwassen die beter is voor het milieu omdat de ramen met osmosewater worden gereinigd. Osmosewater is water dat geen mineralen en andere verontreinigende substanties bevat als kalk, zouten, lood, ijzer en kalium. Osmosewater is zo puur dat het geen strepen en vlekken achterlaat. Het is ook niet nodig om schoonmaakmiddelen te gebruiken.

In andere gevallen waarbij uw glazenwasser in Woudenberg wel kiest voor reinigingsmiddelen, zijn dit altijd producten met het EU Ecolabel.

Ook goed om te weten: alle medewerkers van Diamond Clear hebben een speciale training gehad om verspilling van water te voorkomen.

Diamond Clear glazenwasser Woudenberg

  • Erkend glazenwas- en schoonmaakbedrijf;
  • Veilige en duurzame glasbewassing;
  • Ruim tien jaar ervaring;
  • Voor de zakelijke markt;
  • Voor particulieren vanaf 75 m2 glas;
  • Flexibel, u zit niet vast aan een contract;
  • Persoonlijk en betrokken;
  • Vaste contactpersoon;
  • Concurrerende tarieven.
Telescopisch glasbewassing Diamond Clear glazenwassers

Ruim tien jaar ervaring

Glazenwasbedrijf Diamond Clear heeft in meer dan tien jaar een ruime expertise opgebouwd. Wij werken volgens de normen die zijn opgesteld door het Liftinstituut. Naast glazenwasser in Woudenberg is Diamond Clear ook erkend schoonmaakbedrijf.

Is dit het begin van een sprankelende relatie?

Glazenwasser Utrecht

Geen contract met uw glazenwasser in Woudenberg

Diamond Clear werkt met een vast aanspreekpunt met wie u de afspraken maakt. Dit houdt de lijntjes kort en persoonlijk en zo weten u en de glazenwasser in Woudenberg precies waar u aan toe bent. Wijzigingen kunnen snel worden doorgevoerd, u hebt bij ons geen contract waar u aan vast zit. Wilt u ons eenmalig inhuren – bijvoorbeeld bij een oplevering of een verhuizing – dan kan dat ook.

Header Glazenwasser Bedrijven Leusden

Staat u open voor een sprankelende relatie?

Diamond Clear gaat voor een diamanten ‘huwelijk’, waarbij we u dienstbaarheid en vrijheid beloven en u zo goed als mogelijk zullen ontzorgen. Eerste even kennismaken? Natuurlijk kan dat, neemt u daartoe contact met ons op. U kunt ook direct een offerte aanvragen bij Diamond Clear, glazenwasser in Woudenberg.

Dit kan het begin zijn van een schitterende samenwerking