Opgeleid en betrokken schoonmaakpersoneel
U bent niet gebonden aan contracten
Wij houden van persoonlijk contact
Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten

Glazenwasser Zeist

Raampartijen die sprankelend glanzen in het zonlicht zijn een lust voor het oog. Maar dat niet alleen, schoon glas heeft een langere levensduur. Aanslag en vuil maken dat de ruiten grauw en somber ogen en bovendien kan er verwering van het glas plaats gaan vinden. De grauwheid verdwijnt dan niet meer en het glas wordt langzaam maar zeker poreus en kan gaan barsten. Laat dan regelmatig de glazenwasser in Zeist komen, dit komt zowel de uitstraling aan uw woning of bedrijfspand ten goede als aan de levensduur van het glas. Diamond Clear is een erkend glazenwasbedrijf en schoonmaakbedrijf. U kunt ons voor periodieke of voor eenmalige glasbewassing inschakelen.

Diamond Clear glazenwasser Zeist

 • Erkend glazenwassersbedrijf;
 • Tevens schoonmaakbedrijf;
 • Werkt volgens de normen van het Liftinstituut;
 • Meer dan een decennium ervaring;
 • Voor bedrijven en openbare instellingen;
 • Voor particulieren vanaf 75 m2 glasoppervlak;
 • Veilig en duurzaam;
 • Flexibel, zonder vast contract;
 • Persoonlijk en betrokken;
 • Met vaste contactpersoon;
 • Concurrerende prijzen.

Is dit het begin van een sprankelende relatie?

Header referenties Diamond Clear Hoogwerker Glazenwasssen

Werken op hoogte

Werken op hoogte – en vooral het werken op een ladder – is niet zonder gevaar. Glazenwassen is zelfs een van de gevaarlijkste beroepen geweest in Nederland met zo’n 1500 ladderongevallen per jaar. Een glazenwasser liep meer risico tijdens het werk gewond te raken dan een militair! In 2004 is daarom het gebruik van ladders verboden voor hoogtes van meer dan 8 meter. De glazenwasser in Zeist van Diamond Clear werkt conform de regels van het Liftinstituut met betrekking tot veiligheid. Wij werken met gecertificeerde hoogwerkers of gevelinstallaties en vanaf de grond maken wij bij voorkeur gebruik van telescopische glasbewassing.

Telescopisch glasbewassing Diamond Clear glazenwassers

Duurzaam met het oog op de toekomst

Telescopische glasbewassing is niet alleen veilig, maar ook duurzaam. Bij telescopische glasbewassing maakt Diamond Clear namelijk gebruik van osmosewater, water waaruit alle verontreinigende mineralen en bijvoorbeeld metalen zijn verwijderd. Dit pure water heeft een zeer goede reinigend werking en het droogt zonder strepen en vlekken op. We maken hierbij wel de kanttekening dat het beste resultaat vaak pas vanaf de tweede reinigingsbeurt met osmosewater bereikt wordt omdat bepaalde aanslag – bijvoorbeeld van reinigingsmiddelen – niet in één wasbeurt verdwijnt. Daarom wordt er niet altijd voor osmosewater gekozen. Als uw glazenwasser in Zeist van Diamond Clear met schoonmaakmiddelen werkt, kiezen we altijd voor reinigingsmiddelen met het EU Ecolabel. Overigens zijn de medewerkers van Diamond Clear speciaal getraind om waterverspilling te voorkomen.

Glazenwasser Utrecht

Geen contract bij uw glazenwasser in Zeist

Diamond Clear is flexibel, u zit niet vast aan een contract. Gemaakte afspraken kunnen op uw verzoek altijd worden gewijzigd. U hebt een vast aanspreekpunt bij Diamond Clear waarmee u alles regelt. De meeste klanten kiezen voor periodieke glasbewassing, maar u kunt ons ook eenmalig inhuren.

Restaurants Schoonmaken Schoonmaakbedrijf Diamond Clear

Staat u open voor een sprankelende relatie?

Bij een huwelijk staat diamant voor zestig jaar echtvereniging. Diamond Clear streeft een dergelijke langdurige relatie ook met haar klanten na. Eerst kennismaken of nog meer weten? Prima! Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Neemt u daarom vooral contact met ons op. Direct een offerte aanvragen bij Diamond Clear, glazenwasser in Zeist, is ook mogelijk.

Dit kan het begin zijn van een schitterende samenwerking