De openbare ruimte bij de Albert Heijn gelegen aan de Hoog Kanje in winkelcentrum Kerckebosch is in 2019 flink aangepakt. Zo zijn de straten, de parkeervakken, het groen, de fietspaden en het straatmeubilair volledig vernieuwd. De supermarkt Albert Heijn is hierbij tevens grondig verbouwd en uitgebreid. Diamond Clear zorgt ervoor dat klanten een verzorgde eerste indruk krijgen van de winkel.

Voor Albert Heijn Kerckebosch voeren wij het schoonmaakonderhoud uitvoeren in de vorm van glasbewassing aan de zowel de binnen- als buitenzijde van de winkel. Tevens zorgen wij bijvoorbeeld voor dat de stalling van de winkelwagens representatief blijft conform de winkelstandaarden.

Aan de buitengevel is een prachtige glazen afdak gerealiseerd, welke uitstrekt over de volledige breedte van de winkel. Diamond Clear zorgt voor een streeploos schoon resultaat na het wassen van alle glazen delen van het pand aan de binnen- en buitenzijde van de winkel.

Op dit moment zijn we ook in gesprek om het periodieke onderhoud uit te voeren van de aanwezige zonnepanelen. Deze gesprekken sluiten aan bij de ambitie van Albert Heijn om de CO2-uitstoot nog verder te verlagen in de winkels. Voor het reinigen van de zonnepanelen maken wij gebruik van ons osmose-systeem.

Deze methode heeft de volgende voordelen:

  • Uw panelen presteren optimaal door een goede reiniging zonder chemicali├źn.
  • Door het osmosewater vermijden we detergenten en wordt uw regenwater niet vervuild.
  • Geen beschadiging aan uw panelen d.m.v. zachte borstels en Arbo verantwoord.

Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen? Stuur ons een bericht of bel ons. We bespreken graag uw specifieke wensen!

Wat klanten zeggen

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop alles netjes wordt gedaan en hebben eigenlijk nooit klachten. Ga zo door met jullie bedrijf!!!

Als VVE bestuurders hebben wij Diamond Clear gevraagd de schoonmaakwerkzaamheden voor onze flat te doen. De bewoners zijn allemaal zeer tevreden. Kortom, een aanrader voor uitstekende service.

Ben zeer tevreden met zijn werkzaamheden. Er netjes en schoon. Top!!!!

Heel professioneel en mooie schone ramen.

Komen altijd trouw, rekening over de post, geen gerommel met ladders tegen het verfwerk, houtwerk wordt meegenomen, sympathieke man: kortom zeer tevreden!

Zeer tevreden ben ik over Diamond Clear. Ze doen al een aantal jaren onze ramen en het houtwerk. Het ziet er altijd tip top uit.

Zeer tevreden over Diamond Clear. Levert keurig werk, goede en prettige communicatie, professioneel. Aanrader!

Diamond Clear wast al een aantal jaren onze ramen, wij zijn altijd zeer tevreden. Het ziet er altijd weer keurig uit en ze zijn erg klantvriendelijk!

Ieder jaar laten wij onze witte kunststof dakkapel reinigen en dit wordt grondig en naar volle tevredenheid door Diamond Clear opgepakt.
Alle aanslag verdwijnt en we kunnen er weer een vol jaar tegen met een blinkend schone dakkapel. Klasse en zeker een aanrader!

Regelmatig laten wij de ramen wassen en soms de kozijnen schoonmaken door Diamond Clear. Wij vinden dat het steeds vakkundig en betrouwbaar gebeurt. Stephan is bovendien prettig in het contact.

Super snel contact en afspraak ingepland. Net kalk van me ruiten verwijderd heel tevreden vriendelijk kan iedereen aanbevelen.

Bijzonder tevreden met de service van Diamond Clear. Snel antwoord na eerste contact. Ramen geweldig schoon en dit alles voor een zeer redelijke prijs.

Is dit het begin van een sprankelende relatie?