Met de bewoners van Vve ´t Bakkershuys hebben wij een werkschema opgesteld voor de periodieke glasbewassing, om zo de ramen en kozijnen van het appartementencomplex in goede conditie te houden. Naast duurzaam onderhoud van het gebouw houden wij ook de gemeenschappelijke ruimtes hygiënisch schoon en fris. Tevens voeren wij periodiek schoonmaakonderhoud uit in de onderliggende parkeergarage en zorgen we ervoor dat de zonnepanelen voldoende rendement blijven opleveren door jaarlijks onderhoud uit te voeren.

Onbezorgd wonen vraagt om professioneel schoonmaakbeheer en heldere afspraken. Dit is dan ook de belangrijkste reden, waarom Vve ´t Bakkershuys heeft gekozen voor Diamond Clear. Als gespecialiseerde en gecertificeerde schoonmaak- en glazenwassersbedrijf hebben wij meerdere Vve’s in onze portefeuille en wij werken elke dag met veel plezier aan het schoonmaakonderhoud van het glaswerk, de zonnepanelen, de trappenhal, galerijen en parkeergarage dit prachtige appartementencomplex.

Wilt u met ons kennismaken, samenwerken of gewoon eens praten over uw wensen? Stuur ons een bericht of bel ons. We bespreken graag uw specifieke wensen!

Wat klanten zeggen

Regelmatig laten wij de ramen wassen en soms de kozijnen schoonmaken door Diamond Clear. Wij vinden dat het steeds vakkundig en betrouwbaar gebeurt. Stephan is bovendien prettig in het contact.

Ieder jaar laten wij onze witte kunststof dakkapel reinigen en dit wordt grondig en naar volle tevredenheid door Diamond Clear opgepakt.
Alle aanslag verdwijnt en we kunnen er weer een vol jaar tegen met een blinkend schone dakkapel. Klasse en zeker een aanrader!

Diamond Clear wast al een aantal jaren onze ramen, wij zijn altijd zeer tevreden. Het ziet er altijd weer keurig uit en ze zijn erg klantvriendelijk!

Zeer tevreden over Diamond Clear. Levert keurig werk, goede en prettige communicatie, professioneel. Aanrader!

Zeer tevreden ben ik over Diamond Clear. Ze doen al een aantal jaren onze ramen en het houtwerk. Het ziet er altijd tip top uit.

Komen altijd trouw, rekening over de post, geen gerommel met ladders tegen het verfwerk, houtwerk wordt meegenomen, sympathieke man: kortom zeer tevreden!

Heel professioneel en mooie schone ramen.

Ben zeer tevreden met zijn werkzaamheden. Er netjes en schoon. Top!!!!

Als VVE bestuurders hebben wij Diamond Clear gevraagd de schoonmaakwerkzaamheden voor onze flat te doen. De bewoners zijn allemaal zeer tevreden. Kortom, een aanrader voor uitstekende service.

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop alles netjes wordt gedaan en hebben eigenlijk nooit klachten. Ga zo door met jullie bedrijf!!!

Is dit het begin van een sprankelende relatie?